Metodik

Social inklusion

Kooperativet arbetar med att öka social hållbarhet och skapa mervärde genom bland annat integration för varje individ, vilket stärker varje persons egenvärde.

Samtidigt medräknar vi företags- och föreningsverksamheters behov och arbetar lösningsorienterat fram till resulterande lösningar, för att stärka näringslivet som helhet, tillsammans!

Vi  lyfter och stärker framtida resurser hos båda parter och undviker därmed socialt utanförskap, vilket bidrar till ökad hållbar samhällsnytta.

Vi välkomnar även dig/ er som har affärsidéer, nyanlända, nystartade, eller pågående  verksamma, som vill verka tillsammans med andra av samma skäl, för vi tror på mångfald, gemensam styrka och att stötta varandra till en gemensam framtid, med & till nya konstruktiva innovationer. 

Detta innebär att vi utgår från varje människas och verksamhets kapacitet och förmåga att tillsammans med oss eller hos någon av våra samarbetspartners, skapa en berikad tillvaro och trygghet för individ, näringsverksamhet och näringsliv. 

Vi tar ansvar för samhälle samtidigt med entreprenörskap och lönsamma affärer för att skapa fram mer positiva inkluderande lösningar och effekter, för vår gemensamma livsmiljö.